Wisselfeest voor de jeugd op 20 september

Noteer deze dag vast in je agenda.
Gezien eind september het skeelerseizoen weer over gaat in het schaatsseizoen willen we de jeugd tot 18 jaar uitnodigen op het “Wisselfeest” op woensdag 20 september van 18.00-20.00 uur. 

Dus geen skeelertraining die dag, maar wat het wel wordt verklappen we nog niet. We willen het evenement afsluiten met een picknick waarvoor jullie allemaal wat mee mogen nemen. Hoe we dat gaan doen en verdelen horen jullie begin september.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram