Schaatswedstrijden

Schaatswedstrijden

Gedurende het winterseizoen worden meerdere schaatswedstrijden voor de jeugd in de Leidse IJshal verreden. De wedstrijden vinden plaats tussen de leden van VIJL zelf of tussen clubs binnen het KNSB-district Sassenheim. Zo hebben we ook de jaarlijkse Clubkampioenschappen voor leden van onze eigen vereniging.

District Kampioenswedstrijden voor diverse leeftijdscategoriƫn, de Cluster-Oost wedstrijden (tussen de verenigingen van Leiderdorp, Koudekerk, Rijpwetering, Woubrugge en Alphen aan den Rijn) en de Andries Kwik Bokaal worden elk jaar georganiseerd tussen de verenigingen. Houdt de agenda-pagina bij voor de laatste stand van zaken qua data. Kijk ook op de agenda pagina.

Klaar voor de start ...

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram