Vrijwilligers

Vrijwilligers

Zoals iedereen begrijpt draait de club op vrijwilligers. En zo heeft iedereen zijn eigen gebied waarin de vrijwilligerstaak wordt uitgevoerd. Voor het onderhoud van de skeelerbaan en het omliggende groen, hebben we een enthousiaste groep die meerdere keren in de week samenkomt voor het onderhoud. Iedereen heeft ze vast wel eens bezig gezien op en om de skeelerbaan.

Vrijwilligers die ons zeer verdienstelijk zijn bij het onderhouden van de skeelerbaan en de daarbij behorende terreinen en gebouwen zijn:

Jaap Anker
Teun van de Bosch
Gijs de Haas
Gerard van der Klauw
John Kuiters
Wim Labots
John de Lange
Kees Tijssen
Cock Zwaan

Daarnaast zijn we veel dank verschuldigd aan alle vrijwilligers die ons van dienst zijn gedurende de natuurijsperiodes.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram