Vrijwilligers werken hard aan de nieuwe IJshal De Vliet

Afgelopen weken zijn tientallen vrijwilligers bezig geweest in de nieuwe IJshal aan de Voorschoterweg om het beton onder de toekomstige ijsvloer onderhanden te nemen. Beton schoonvegen, lijnen uitmeten en dan vervolgens afplakken, lijnen trekken, maar vooral enorme meters aan oppervlakten verven.

Omdat de IJshal natuurlijk al erg veel kost, wordt er op deze manier toch een behoorlijke hoeveelheid geld bespaard, want je neemt het werk uit handen van de aannemer. De aannemer zal overigens de hal iets later gaan opleveren door allerlei oorzaken (niet per se door hem veroorzaakt). Maar de openingsceremonie blijft op 7 oktober staan en snel daarna zal er geschaatst kunnen worden!

Zeer veel dank aan de vrijwilligers uit onze club die hebben meegeholpen. En de andere vrijwilligers ook natuurlijk.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram