Voorlopig laatste schaatsdag

Gedurende de ochtend van donderdag 11 januari was het ideaal weer om te schaatsen: licht vriezend, zonnetje en weinig wind. En de ijsbaan in Leiderdorp lag er prachtig bij. Om 09:00 uur meldden de eerste schaatsers zich al en de schaatsers bleven binnenstromen gedurende de hele ochtend.

In de middag zal de baan tot 17:00 uur geopend zijn. Vanavond wordt er te veel water op te zacht ijs verwacht door invallende dooi. Daarom is de baan in de avond niet geopend.

Maar de eerste schaatsdagen zijn binnen en de winter is nog jong. Dus wie weet krijgen we nog zo'n koude-inval deze winter en kunnen we de ijspret later voortzetten. We rekenen er op!

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram