Vervolg informatie over de nieuwe IJshal de Vliet

Er is weer iets meer informatie over de nieuwe IJshal de Vliet bekend geworden.

  • In tegenstelling tot eerder gemeld, gaat het parkeren wel wat geld kosten, maar ook weer niet heel veel. Het buitenterrein bij de nieuwe IJshal (en zwembad) moet nog volledig worden ingericht. Naar onze verwachting zal dat gedurende komend schaatsseizoen zijn beslag moeten krijgen. Nadeel daarvan is dat u rekening zult moeten houden met blubberige parkeervoorzieningen bij nat weer en wellicht ook verschuiving van de plek waar geparkeerd kan worden. Voordeel is dat betaald parkeren niet eerder zal worden ingevoerd dan wanneer het parkeerterrein is ingericht. Voor bezoekers aan de IJshal zal dat waarschijnlijk niet eerder dan seizoen 2024-2025 zijn. Voor zover nu bekend gaat betaald parkeren bij de IJshal gepaard met een tarief van € 0,10 per uur tijdens de eerste 2 uur. Daarna bedraagt het huidige tarief € 2,80 per uur. De tarieven kunnen seizoen 24-25 anders worden. Zodra daarover meer bekend is houden wij u op de hoogte.
  • Zoals eerder gemeld moeten we als vereniging helpen schoonmaken (en helpen bij wat andere klussen) en daarvoor is een link hieronder toegevoegde waar je je kunt inschrijven. Vele handen maken licht werk en laat dit niet weer aankomen op een paar vrijwilligers die al zoveel doen voor de vereniging. Er is nog twee weken te gaan voor de officiële opening, dus geen tijd te verliezen: vanaf maandag 25 september gaan we aan de slag. Graag opgeven via het formulier op de volgende link: https://forms.gle/aW88tDbT6tAAJuDy8
  • Dit weekend komt ook de nieuwe website in de lucht: www.ijshaldevliet.nl. De link hier naar toe staat inmiddels ook op onze eigen VIJL-website.
  • Over de pasjes is niet meer bekend dan voorheen. Ga er voorlopig van uit dat je de pasjes krijgt bij de eerste training van de trainer of een bestuurslid die daar dan aanwezig zal zijn. Zoals eerder gezegd, kunnen de ouders op dezelfde pas naar binnen, maar wordt er wel verwacht dat zij spoedig weer naar buiten gaan.

Veel schaatsplezier toegewenst in de nieuwe prachtige ijshal.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram