Veel PRs bij Districts Kampioenschappen Welpen

Afgelopen zaterdag zijn de de Kampioenschappen van het District Sassenheim voor de welpen verreden in de Leidse Schaatshal. Er verschenen weer veel jeugdleden aan de start en de meesten hebben keurige PRs verreden. Hieronder de uitslagen over resp. 1 en 2 ronden (tijden aangegeven met een * betekenen een nieuw PR):

Vivienne Bodijn: 25.00 en 46.25*
Florian van der Schalk: 39.64* en 1:18.26*
Jonathan Roos: 29.76* en 56.07*
Héléne Hoenen: 28.56* en 54.72

Vivienne eindigde als beste VIJL-ers bij de meisjes met een mooie 11e plek. De beste jongen van VIJL was Jonathan met een 13e plaats.

De volgende wedstrijd staat al weer op het programma, nl. de 3e Cluster Oost wedstrijden op zaterdag as.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram