Uitslagen Schaatsen

Uitslagen Schaatsen

Gedurende het seizoen vinden er best wel wat onderlinge (binnen VIJL) wedstrijden plaats, maar ook tussen verenigingen worden regelmatig wedstrijden gehouden. Zo hebben we bijvoorbeeld de Clubkampioenschappen voor leden van onze eigen verniging.

Tussen ijs- en schaatsverenigingen zijn er wedstrijden zoals de Cluster-Oost wedstrijden (4 x per jaar) en die worden gehouden tussen de jeugdleden van de VIJL, Koudekerk, Hoogmade en XXXX. Per leftijdscategorie ziojn er ook wedstrijden in Districtsverband, zoals de Districts Kampioenschappen.

Verder is er aan het eind van het seizoen de Andries Kwikbokaal en wordt het seizoen afgesloten met een gezellige Elfstedentocht. Zie ook de agenda onder de home-page.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram