Uitslagen Districtkampioenschap Welpen

Afgelopen zaterdag zijn in de Leidse IJshal de Districtskampioenschappen voor Welpen verreden. Dat zijn wedstrijden voor de jongere kinderen van schaatsverenigingen die zijn aangesloten bij het KNSB-district Sassenheim. Een enorme organisatie want er deden wel 30 jongens en 55 meisjes aan mee – zie die maar eens allemaal op tijd bij de startlijn verschijnen.

Ook van de Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) deden kinderen mee en hieronder zijn de uitslagen over 1 en 2 ronden.

Meisjes Welpen

Vivienne Bodijn: 29,39 en 57,39
Luca Diseraad: 30,23 en 57,51
Malaika Bevelander: 31,78 en 1.03,34
Noor van der Ploeg: 32,90 en 1.05,20

Jongens Welpen
Tobin Veth: 35,11 en 1.11,72

Keurige gereden allemaal en nu op naar de laatste wedstrijd, nl. de Andries Kwikbokaal op 11 maart as. Gelukkig heeft de Leidse IJshal besloten het schaatsen (en dus de trianingen) met een aantal weken te verlengen ter compensatie van de lock-down periode begin dit jaar toen er een aantal weken niet geschaatst kon worden. Daarna loopt het schaatsseizoen langzamerhand weer ten einde, maar wordt de draad weer opgepakt met skeeleren op de prachtige baan in het Weteringpark.

Foto: Nadia Tjong Ajong.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram