Trainers

Zonder trainers geen vereniging. Daarom zijn wij zo blij met onze trainers die er elke week weer voor klaar staan om groepen schaatsers en skeeleraars de fjine kneepjes van het schaatsen en/of skeeleren bij te brengen. Zowel voor recreatief niveau alswel op wedstrijdniveau. Mogen wij ze even voorstellen;
Peter Daleman geeft al jaren schaats- en skeelertraining aan volwassenen en de jeugd. Hij doet dat met veel enthousiasme en kennis van zaken en zorgt daarom voor een snelle techniekverbetering bij de deelnemers van zijn trainingen.
Willem van der Laan is al jaren een bekende bij de trainingen op zowel de schaatsvloer als op de skeelerbaan. Hij weet als geen ander het plezier in de sport over te brengen en iedereen in zijn groepen te motiveren nóg beter te rijden.
Gert Jan Mets geeft al 20 jaar les aan de volwassen recreanten op de zaterdagmiddag in de Leidse IJshal. Sinds de skeelerbaan is geopend verzorgt hij ook skeelertrainingen met veel passie en enthiousiasme.
Frits van Eijk is al jaren onze trainer voor de jeugd die op een uiterst plezierige en speelse wijze de kinderen de schaats- en skeelertechniek bijbrengt. Alle kinderen in zijn groepen hebben het grootste plezier met hun trainer.
Marlies van Meeteren is al sinds jongs af aan op de ijsvloer te vinden en dat komt goed van pas in de schaats- en skeelertrainingen die zij verzorgt aan de jeugd. Met veel leuke oefeningen weet zij op een speelse manier het enthousiasme bij de jeugd over te brengen.
John de Lange is onze steun en toeverlaat en de meest ervaren schaatser en trainer van VIJL - altijd bereid om een trainer die is verhinderd te vervangen.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram