Technische Commissie

Arthur Schoof is sinds september 2021 betrokken bij de Technische Commissie, nadat hij een lange tijd in het buitenland heeft gewerkt en gewoond. Het is een aardige her-kennismaking, want Arthur heeft zelf zo'n 10 jaar les gegeven aan volwassenen/recreanten, terwijl hij ook een paar jaar secretaris van de vereniging is geweest. Zelf heeft hij marathons geschaatst, maar mocht helaas nooit in de prijzen vallen. Ook is hij betrokken geweest bij de discussies met de Gemeente om de natuurijsbaan te verplaatsen naar de huidige plek.

Ik beschouw het seizoen 2021-2022 als een overgangsjaar voor mij, want met een John de Lange die alle ins en outs van de schaatswereld kent, zal het niet meevallen dat stokje over te nemen. Daarom zal John mij in dit seizoen nog behoorlijk (moeten) ondersteunen.

Vragen aan de Technische Commissie? Stuur een mailtje naar techcom@ijsssportleiderdorp.nl.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram