Hieronder staan de sponsors van onze vereniging vermeld en wij zijn hen zeer erkentelijk voor hun ondersteuning. Er zijn diverse mogelijkheden om sponsor te worden en via penningmeester@ijssportleiderdorp.nl kunnen wij je meer vertellen over de mogelijkheden, afhankelijk van je wensen. Zo is er de mogelijkheid om een duurzaam spandoek in kleur met het bedrijfslogo langs de skeelerbaan te hangen of een mooi bordje op ons sponsorbord in het Clubhuis te krijgen. Vergeet niet dat de skeelerbaan door veel sporters wordt gebruikt uit de regio en je daardoor een mooie uitstraling zult hebben.

Neem contact op met penningmeester@ijssportleiderdorp.nl

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram