Skeeleren / in-line skating

Elk jaar zijn er in de periode van begin april tot en met eind september mogelijkheden voor zowel de jeugd als volwassenen om de skeeler- en inlineskatingtechniek bij te schaven. Dit jaar beginnen de lessen vanaf 13 april 2022. Lessen worden gegeven door ervaren trainers, die met praktische aanwijzigingen je rijkwaliteiten snel omhoog weten te krijgen. Ook kan er individueel worden geskeelerd. We gaan er wel van uit dat je al een beetje kunt skeeleren en zelfstandig op skeelers kunt staan.

Skeelerlessen voor volwassenen: volwassen recreanten kunnen woensdags op de skeelerbaan in Leiderdorp van 19:30 – 21:00 uur les krijgen van enthiousiaste trainers. Dit betreft alle niveaus van een redelijke beginneling tot en met wedstrijdrijder.

Skeelerlessen voor de jeugd: jeugd tot en met 17 jaar kan les krijgen op de skeelerbaan in Leiderdorp op woensdags van 18:00 – 19:00 uur van een aantal enthiousiaste trainers. Voor de iets oudere jeugd (én met skeeler-ervaring) duurt de training iets langer, nl. van 18:00 - 19:30 uur en ook op woensdags.

Droogtrainingen voor volwassenen: indien er voldoende animo is zal er vanaf 11 april as. elke maandag van 19:00-20:30 uur een droogtraining voor volwassenen worden gehouden.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram