Skeelerlid worden

De 400 meter skeelerbaan in het Weteringpark te Leiderdorp, met extra cirkel voor het oefenen van bochten, voorziet in de behoefte om vrij van andere gebruikers de snel groeiende skeeler- en in-line-skatesport te kunnen bedrijven. Een tweede belangrijke functie is het zich kunnen voorbereiden op het schaatsseizoen op kunstijsbanen en hopelijk op natuurijs. Niet alleen wordt de baan intensief gebruikt door de VIJL zelf, maar ook door de zusterverenigingen uit het KNSB-District Sassenheim. De schaats- en inline-skateselecties van het District Sassenheim zelf én het KNSB-Gewest Zuid-Holland maken voor hun trainingen ook gebruik van de baan.

Voor jong en oud organiseert VIJL skeeler- en in-linetrainingen op de skeelerbaan in Leiderdorp. Door dit formulier in te vullen en te mailen naar ledenadmin@ijssportleiderdorp.nl zal er worden gezorgd dat je wordt ingeschreven voor de trainingen. We gaan er wel van uit dat je al een beetje kunt skeeleren en zelfstandig op skeelers kunt staan.

Voor het volgen van skeelertrainingen is een basislidmaatschap van VIJL verplicht evenals een lidmaatschap van de KNSB. Daarnaast wordt er een vergoeding voor het gebruik van de skeelerbaan gevraagd, die afhangt van je leeftijd. Dat resulteert dan in het volgende kostenoverzicht:

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een los skeelerabonnement te nemen, dat je recht geeft op het gebruik van de skeelerbaan in het Weteringpark buiten de reeds gereserveerde uren (meestal de doordeweekse avonden). Ook hiervoor geldt dat een basislidmaatschap van VIJL verplicht is. De kosten bedragen dan:

Tijdens het privé-gebruik van de skeelerbaan is er geen EHBO aanwezig. Tijdens trainingen zijn de trainers in eerste instantie de hulpverleners en zullen 112 bellen als het letsel te serieus is. Er is wel een EHBO doos aanwezig in het clubhuis.

Daarnaast worden er elk jaar droogtrainingen georganiseerd voor volwassenene. Deze beginnen maandag 11 april 2022 en zijn van 19:00-20:30 uur, mits er voldoende aanmeldingen zijn.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram