Skeelerbaanverhuur

De skeelerbaan en het met gras begroeide binnenterrein kan worden gehuurd voor evenementen van sportieve of maatschappelijke aard, maar ook voor trainingen en wedstrijden. Veel verenigingen uit het District Sassenheim én de KNSB zelf maken al gebruik van deze mogelijkheid.

Zoals het er nu uitziet zijn de meeste avonduren doordeweeks al gereserveerd door diverse trainingsgroepen, maar er zijn her en der nog wat openingen. Mocht er interesse zijn, dan even contact opnemen met techcom@ijssportleiderdorp.nl.

De verhuur kan per uur, dagdeel of een hele dag plaatsvinden. Vaste uren afspreken voor een wekelijkse training behoort ook tot de mogelijkheden. Bij verhuur aan derden zal er altijd een contract worden opgesteld met de rechten en plichten van beide partijen nader omschreven. Ter inzage hierbij de Algemene Voorwaarden en de Huurovereenkomst. Meer informatie over de tarieven kan verkregen worden door een mail te sturen naar penningmeester@ijssportleiderdorp.nl.

Hoewel wij proberen om tijdens de verhuurde uren het clubhuis geopend te hebben (vrijwillige menskracht is schaars aanwezig), wordt er van uitgegaan dat de hurende partij zelf óók zorgdraagt voor voldoende vrijwilligers/begeleiders om de wedstrijd, trainingen en/of het evenement in goede banen te leiden. En de baan en het clubhuis netjes achter te laten.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram