Skeelerbaan onder water gezet

Op 3 januari jl. zijn de pompen aangezet om de landijsbaan langzaam te laten onderlopen. Doordat de ondergrond al helemaal doorweekt was als gevolg van de vele regen van afgelopen dagen/weken, zal het snel op een niveau zijn om ijs te kunnen laten vormen. Als het gaat vriezen natuurlijk en daar ziet het wel naar uit. Of de winterse kou uit Scandinaviƫ ons dorp zal kunnen bereiken is nog even de vraag en daarom de website en Facebook account even goed in de gaten houden.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram