Ledenadministratie

Boudewijn van Meeteren was al sinds eind 2010 betrokken bij het secretariaat van onze vereniging om in mei 2011 officieel benoemd te worden door de Algemene Ledenvergadering. Als secretaris heeft hij jarenlang zorggedragen voor de coördinatie en afstemming binnen het Bestuur. Sinds 2023 heeft Bettina zijn functie overgenomen, maar houdt hij nog steeds de bestanden bij voor de ledenadministratie. Zijn slogan: "Het doet mij goed te zien dat mede door mijn activiteiten de kinderen en volwassenen kunnen sporten op onze accommodatie".

Vragen over de inschrijvingen? Stuur een mailtje naar ledenadmin@ijsssportleiderdorp.nl.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram