Secretaris

Secretaris

Boudewijn van Meeteren is al sinds eind 2010 betrokken bij het secretariaat van onze vereniging om in mei 2011 officieel benoemd te worden door de Algemene Ledenvergadering. Hij draagt zorg voor de nodige coordinatie en afstemming binnen het Bestuur en verzorgt de ledenadministratie. Zijn slogan: "Het doet mij goed te zien dat mede door mijn activiteiten de kinderen en volwassenen kunnen sporten op onze accommodatie".

Vragen aan de secretaris? Stuur een mailtje naar secretaris@ijsssportleiderdorp.nl.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram