Bettina - Secretaris

Bettina is eerder als bestuurslid betrokken geweest bij VIJL. Als penningmeester is zij nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling en realisatie van de huidige accommodatie. Vanwege lange familie historie (grootvader is secretaris geweest) en omdat zij de vereniging een warm hart toedraagt heeft ze zich (weer) aangemeld als bestuurslid. Vanaf de ALV van juni 2023 neemt zij de functie van secretaris van Boudewijn over maar blijft Boudewijn op de achtergrond betrokken bij de ledenadministratie.

Als je vragen hebt aan de secretaris, stuur een mail naar secretaris@ijssportleiderdorp.nl

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram