Schaatslid worden

Voor schaatstrainingen in de Leidse IJshal, voor jong en oud, kan dit formulier ingevuld worden en dan graag mailen naar ledenadmin@ijssportleiderdorp.nl. Er wordt dan zorggedragen, dat je ingeschreven wordt en wordt geïnformeerd over op welke uren de trainingen plaatsvinden, inclusief begin- en einddatum. Per heden zijn de lessen als volgt:

Schaatslessen voor volwassenen: volwassen recreanten kunnen zaterdags in de Leidse IJshal van 11:30 – 12: 30 uur schaatsles krijgen van enthiousiaste trainers.

Schaatslessen voor de jeugd: kinderen (diverse leeftijdscategorieën) kunnen les krijgen in de Leidse IJshal op maandag van 19:00 – 20:00 uur of dinsdag van 17:45 – 18:45 uur. Vroege aanmelding in het seizoen is aan te bevelen, want de lessen zijn erg populair en de uren raken snel vol (via ledenadmin@ijssportleiderdorp.nl).

Voor het volgen van schaatstrainingen is het aanschaffen van een basislidmaatschap VIJL verplicht alsmede een lidmaatschap van de KNSB. Daarnaast wordt er een vergoeding gevraagd voor de huur van het ijs in de Leidse IJshal, die afhangt van je leeftijd. Dat resulteert dan in het volgende kostenoverzicht:

Peter en Gert Jan geven de recreanten instructies
Jeugd goed luisterend naar de instructies van Frits

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram