Schaatsen

Het schaatseizoen 2022-2023 start op 3 oktober 2022 en loopt door tot en met 2 maart 2023 met mogelijkheden voor zowel de jeugd als volwassenen om de schaatstechniek bij te schaven. Alle lessen worden gegeven door ervaren trainers, die met praktische aanwijzingen je schaatskwaliteiten snel omhoog weten te krijgen.

Schaatslessen voor volwassenen: volwassen recreanten kunnen zaterdags in de Leidse Schaatshal van 11:30 – 12: 30 uur schaatsles krijgen van enthousiaste trainers.

Schaatslessen voor de jeugd: kinderen (diverse leeftijdscategorieën) kunnen les krijgen in de Leidse IJshal op maandag van 19:00 – 20:00 uur of dinsdag van 17:45 – 18:45 uur. Vroege aanmelding in het seizoen is aan te bevelen, want de lessen zijn erg populair en de uren raken snel vol (via ledenadmin@ijssportleiderdorp.nl).

Let op: het dragen van een helm en handschoenen of wanten is verplicht in de Leidse IJshal.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram