Rotterdam Marathon kanjers

Zoals bekend maakt het Running Team Leiderdorp (RTL) gebruik van onze accommodatie om wekelijks twee keer te komen trainen. Voor de één om de conditie op peil te houden en voor de ander om zich serieus op het lopen van een marathon voor te bereiden.

Afgelopen weekend werd de marathon in Rotterdam verlopen en Ruud de Graaf en Fabian Schaap van RTL hebben die volbracht en werden door de groep afgelopen dinsdag gehuldigd. Een fantastische prestatie.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram