Proeflessen Skeeleren

Proeflessen Skeeleren

Het is mogelijk om een drietal skeeler-proeflessen te nemen bij VIJL en die worden gegeven op het schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark in Leiderdorp. Dan kun je uitproberen of je het skeeleren een leuke sport vindt. Er zijn overigens geen kosten aan verbonden. Stuur even een berichtje naar ledenadmin@ijssportleiderdorp.nl en dan kunnen wij je de lestijden doorgeven en lichten we de trainer in dat je er aan komt.

Er kunnen skeelers worden gehuurd voor EUR 45,- per seizoen. Ook even aanmelden bij de Ledenadministratie.

Overigens is het wel verplicht om een helm te dragen bij het skeeleren in het Weteringpark. Eventueel kun je in ons Clubhuis een helm lenen. Ook skeelers zijn te huren, maar geef dat even aan in je mailtje. We gaan er wel van uit, dat je al een héél beetje kan skeeleren en zelfstandig kunt staan op de skeelers.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram