Proeflessen Schaatsen

Het is mogelijk om 2 proeflessen schaatsen bij ons aan te vragen en die lessen worden gegeven in de Leidse Schaatshal aan de Voorschoterweg in Leiden. Dan kun je uitproberen of je het schaatsen een leuke sport vindt. Stuur even een berichtje naar ledenadmin@ijssportleiderdorp.nl en dan kunnen we je aanmelden. Het is wel noodzakelijk dat je twee weken achter elkaar deze proeflessen kunt volgen, omdat je een toegangspasje krijgt die alleen gedurende die periode geldig zal zijn.

Overigens wordt het door VIJL verplicht gesteld om in de Leidse IJshal een helm te dragen en ook het dragen van handschoenen/wanten is verplicht. Eventuele gevolgen van vallen/ongelukken zijn dan ook voor eigen risico. Een helm en schaatsen kun je eventueel huren bij Oomssport (Schaatswinkel & specialist Oomssport uit Leiden), waarbij we je adviseren telefonisch even te reserveren. Deze sportwinkel bevindt naast de ingang van de IJshal zelf. Mocht je permanent willen gaan schaatsen bij VIJL, dan kun je ook bij ons een helm lenen voor 10,- Euro voor de duur dat je lid bent van de club (dat kan dus meerdere jaren zijn).

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram