PR en Communicatie

Bij afwezigheid van een vrijwilliger heeft Arthur Schoof de taak op zich genomen om de publiciteit over VIJL te verzorgen. Arthur zit daarom altijd verlegen om kopij om gepubliceerd te worden als nieuws item op deze site, op de Facebook-pagina van VIJL of voor de plaatselijke weekbladen. Graag als het kan met mooie hoge resolutie foto's. Je hoeft geen compleet stukje aan te leveren hoor, wat hoogtepunten is genoeg en dan maak ik er een mooi verhaaltje van. Suggesties kunnen gezonden worden naar techcom@ijssportleiderdorp.nl.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram