Opzeggen en wijzigen

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar van 1 april t/m 31 maart. Als je wilt opzeggen als natuurijs-, schaats- of skeelerlid graag even een mailtje sturen vóór 31 maart aan ledenadmin@ijssportleiderdorp.nl. Dat bespaart ons een hoop werk omdat we dan niet achter onbetaalde rekeningen moeten aangaan, omdat je bent vergeten op te zeggen. Adreswijzigingen ook graag naar dit emailadres zenden. Reuze bedankt voor het begrip.

Als je een helm van VIJL hebt gehuurd, deze svp weer terugbrengen - laat ons er niet achterheen moeten gaan svp.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram