Nieuw wedstrijdsecretariaat

Graag stellen wij Nadia Tjong Ayong en Gera de Vries aan jullie voor. Zij hebben zich beschikbaar gesteld om het wedstrijdsecretariaat van Arthur Schoof over te nemen. In feite zijn zij al een tijdje achter de schermen actief en hebben zij bijvoorbeeld al veel bijgedragen aan de organisatie van de twee Cluster skeelerwedstrijden op resp. 3 (Alphen aan den Rijn) en 16 juni (Leiderdorp).

Gera en Nadia zijn enthousiaste ouders van schaatsende en skeelerende kinderen en zijn daardoor al geregeld op de banen aanwezig. Zij brengen veel kennis en ervaring met zich mee over het schaats- en skeelerwereldje wat erg belangrijk is voor de verdere ontwikkeling van de club. De foto spreekt boekdelen: twee erg enthousiaste dames waar VIJL zich erg gelukkig mee mag prijzen!

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram