Molen- en Merentochten

Molen- en Merentochten

Het laatste jaar dat de ijsverenigingen in het KNSB-district Sassenheim Molen- en Merentochten hebben kunnen organiseren was op 4 januari 1997. Niet alleen de winters worden slapper, maar ook bruggen worden breder en zijn er in de loop der jaren veel meer bruggen bijgekomen. Wij blijven duimen dat het toch weer spoedig mag gebeuren. Hieronder een paar impressies van de tochten van destijds.

Kilometers draaien op een net geveegde baan
Hoe Hollands kan het zijn!?
Heerlijk schaatsen op onbekende sloten
De Kaag of de Braassem - we zitten lekker schaatscentraal!

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram