NATUUR-IJSBAAN ontwikkelingen

Helaas, helaas ........ update 15 december

Het is niet gelukt het ijs op voldoende kwaliteit te krijgen. We hebben geprobeerd een ijslaag op te bouwen middels sproeien maar gezien het feit dat de skeelerbaan iets schuin afloopt hebben we geen egale ijslaag kunnen maken. Dat maakt het te onveilig om op te schaatsen. We hopen wel deze kou een goede voorbode is voor de komende winter.

Morgen 14 december rond 11.00 uur volgt er een bericht over de openstelling van de natuurijsbaan. Mocht het lukken om open te gaan dan zal de baan alleen voor de jeugd t/m 12 jaar beschikbaar zijn.

Op zondag jl. hebben de ijsexperts van VIJL de skeelerbaan in het Weteringpark te Leiderdorp onder water laten lopen in afwachting van vorst en nog meer vorst. Via deze pagina zal verdere informatie worden gegeven over evt. openingstijden en hoe je een toegangsbewijs kunt krijgen. We hopen dat Koning Winter ons goed gezind zal zijn!

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram