Mart-Jan Roos weer eerste bij nieuwjaarswedstrijd

Afgelopen vrijdagavond werden de jaarlijkse Nieuwjaarswedstrijden voor de jeugd (alle categorie├źn) in de Leidse Schaatshal verreden. Er waren meer dan 100 jeugdleden van diverse schaatsverenigingen vanuit het KNSB-District Sassenheim komen opdagen voor deze wedstrijden over 1 of 2 rondjes. Vanuit de Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) namen 12 jeugdleden deel aan de wedstrijden waarbij weer erg veel persoonlijke records zijn gesneuveld. Bij de Pupillen Jongens behaalde Mart-Jan Roos een verdienstelijke 1e plek met een tijd over 2 ronden van 41.31 seconden, bijna 2 seconden sneller dan Kai Hoogenboom die als tweede eindigde en 3 seconden sneller dan Tygo van der Poel, die derde werd.

Volgende week zijn er weer Districts-wedstrijden voor de welpen in de Leidse Schaatshal. De week er na zijn de Cluster-Oost wedstrijden waarbij een aantal verenigingen met hun jeugdleden gaan strijden om de seizoensbokaal. Er zijn nog mogelijkheden om jeugdleden aan te nemen en kijk daarvoor op www.ijssportleiderdorp.nl

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram