Openingstijden Sportpark Weteringpark

Gedurende het winterseizoen (begin oktober t/m maart) is het schaats- en sportcomplex in het Weteringpark in principe gesloten, tenzij er natuurijs is. In het geval dat er natuurijs ligt, dan zullen de openingstijden zowel op deze website als op onze homepage van Facebook worden vermeld.

In het zomerseizoen (van april t/m september) is het schaats- en sportcomplex geopend op maandag, dinsdag- en donderdagochtend van 10:00 - 12:30 uur. Daarnaast is de baan elke doordeweekse avond geopend van 18:00 tot 21:00 uur, maar dan worden er meestal trainingen gegeven en is de skeelerbaan dus niet bruikbaar voor individuele rijders.

Het clubhuis is in principe alleen geopend tijdens trainingsuren en wedstrijden.

Als je de skeelerbaan wilt gebruiken en je bent geen lid, dan kunt je dit vóóraf melden bij info@ijssportleiderdorp.nl of bij de skeelerbaan langs gaan en kijken of deze is geopend. Tegen betaling van € 2,50 in het clubhuis kun je dan gebruik maken van de baan. Tijdens het skeeleren op de baan is het verplicht een helm te dragen vanaf het moment dat je je skeelers aan hebt. Deze zijn overigens te huur in het Clubhuis voor € 2,50 per keer, indien voorradig.

Wij gaan er van uit dat je alles achterlaat zoals je de skeelerbaan hebt aangetroffen: dus neem je eigen afval mee naar huis of gooi het op weg naar je volgende bestemming in een prullenbak.

Het privé-gebruik van de skeelerbaan is op eigen risico en er is dan geen EHBO aanwezig. Er is wel een EHBO-doos beschikbaar in het clubhuis (in bestuurskamer).

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram