Natuurijslid worden

Om toegang te krijgen tot de natuurijsbaan kan men een toegangskaartje kopen voor elke dag dat je wilt schaatsen. Toegangsprijzen (seizoen 2021/2022) voor de natuurijsbaan per dag zijn voor de jeugd (t/m 16 jaar) € 2,50 en daarboven € 5.00.

Er bestaat ook de mogelijkheid om een basislidmaatschap VIJL te nemen wat je te alle tijden toegang geeft tot het natuurijs op de baan in het Weteringpark. Dan kun je net zo vaak op natuurijs schaatsen als je wilt. De kosten hiervan zijn als volgt:

Bij natuurijs kan dit formulier ingevuld worden meegenomen naar de club. Bij inlevering kunnen wij dan ter plekke een tijdelijke ledenpas voor je maken voor onbeperkte toegang tot de baan. Je kunt er ook voor kiezen het formulier te mailen naar ledenadmin@ijssportleiderdorp.nl en dan zorgen wij dat bij aankomst op de club je tijdelijke ledenpas klaar ligt.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram