Clubhuisverhuur

Voor bijeenkomsten, vergaderingen of andere gebeurtenissen van sportieve of maatschappelijke aard kan ons clubhuis voor een schappelijke vergoeding ter beschikking worden gesteld. Hierbij kan er ook voor drank en kleine snacks worden gezorgd. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen via clubhuis@ijssportleiderdorp.nl.

Er zal altijd iemand van de Vereniging IJssport Leiderdorp aanwezig zijn voor het bedienen van de bar (of het nu koffie, limonade of alcoholische dranken betreft). Wel verwachten wij van de huurder van het clubhuis om zelf zorg te dragen voor de handhaving van orde en netheid en te helpen met het opruimen nĂ¡ het evenement. Ter inzage hierbij de Algemene Voorwaarden en de Huurovereenkomst.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram