It giet oan: ijsbaan Leiderdorp op donderdag open

Donderdag 11 januari zal de ijsbaan in Leiderdorp geopend zijn vanaf 09:00 uur. Woensdagmiddag kon de jeugd al van de opening genieten en zo'n 125 kinderen hebben daar gebruik van gemaakt. Het was zó fijn om die opgewonden sfeer te voelen van iedereen die op en naast de ijsbaan was. Met dank aan de IJsmeester John de Lange en zijn vele vrijwilligers die hebben gezorgd dat er nu een prima ijsvloer ligt.

Iedereen kan donderdag op de ijsbaan schaatsen en voorlopig houden we een sluitingstijd aan van rond 17:00 uur. Mocht het dooiweer (vanaf het vroege middaguur) sneller toeslaan dan gedacht, dan sluiten we wellicht wat eerder. We bepalen donderdagmiddag of de baan ook in de avond open kan. Dus houdt deze website in de gaten.

Omdat we verwachten dat het ijs sterk genoeg zal zijn met de vorst van komende nacht, willen we zo veel mogelijk mensen de kans geven te gaan schaatsen. We hanteren daarom géén tijdslots, maar je kunt de hele dag aankomen. Wel graag even aanmelden (óók de leden) alsjeblieft en wel op deze link.

Ben je nog geen lid, dan kun je je via dit formulier inschrijven als natuurlijslid van VIJL.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram