Inschrijven Natuurijsbaan

Tijdens de vriesperiode van februari 2021 is de natuurijsbaan bijna een week open geweest. Dat was volop genieten voor velen nadat er jaren niet geschaatst kon worden op natuurijs. Helaas waren we toen echter gebonden aan Corona-restricties en daarbij behorende maatregelen, zoals het maximum aantal schaatsers van 150 personen per blok van 2 uren. Verder was er een verplichte inschrijving voor die blokken van 2 uur.

We hebben natuurlijk geen idee of er bij een volgende vorstperiode weer beperkingen zullen zijn en daarom adviseren we je om goed onze Facebook-pagina en deze website in de gaten houden.

Veel animo om natuurijslid te worden

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram