Genoten van Natuurijs

 

We willen iedereen bedanken voor de geweldige ijsperiode. Alle enthousiaste bezoekers die het voor alle vrijwilligers zo’n feest hebben gemaakt op de ijsbaan. Nogmaals bedankt en we kijken alweer uit naar een prachtig zomerseizoen op de skeelers. Zien we u dan ook?

 

 

 

Inschrijven voor natuurijs tijdens ijs periods. Nu is de dit niet actief

Zondag inschrijven

Voor zondag hebben we de blokken van 09:00- 11:00 en 11:00-13:00 gereserveerd voor alleen leden. Inschrijven online is niet mogelijk. Bij entree je lidmaatschappas tonen. Nog steeds is 150 rijders maximaal. 

De andere blokken op zondag zijn open voor inschrijving voor iedereen. 

Daar de temperaturen overdag boven nul zijn kunnen wij vooraf niet inschatten hoelang de ijsvloer goed blijft. Vooraf inschrijven blijft noodzakelijk. En als de ijsbaan eerder dicht gaat kunnen we geen refund geven voor de niet te gebruiken kaartjes. We hopen hierop op jullie begrip. Bij eventuele sluiting zal dit gecommuniceerd worden op de website en op facebook.

Inschrijf blokken

We werken met tijdsblokken om het aantal rijders op de baan te beperken.

09:00 – 11:00 (incl 30 omkleed tijd)

11:00 – 13:00

13:00 – 15:00

15:00 – 17:00

17:00 – 19:00

Entree prijs

Vooraf reserveren en betalen via de bovenstaande link. Zonder reservering geen toegang tot de baan. Ook niet als toeschouwer. Leden zijn gratis  wel vooraf ook aanmelden en altijd ledenpas tonen.

jeugd tot 18 jaar: € 2,50

18+ : € 5,00

 

Koek en Zopie

Koek en zopie is beperkt mogelijk. We bieden koffie, thee, (warme) chocolademelk met evt slagroom en koeken. Onze vrijwilligers worden heerlijk verwarmed met een kacheltje van de Huurmaat.

Betaling alleen mogelijk met pin.

Ook hier gelden natuurlijk alle regels voor, zolang iedereen zich hieraan houdt kunnen we met zijn alle van deze ijstijd genieten

Zondag Noren laten slijpen mogelijk

Zondag is het mogelijk om tussen 11:00 en 14:00 schaatsen te komen brengen voor een professionele slijpbeurt, er zal dan ter plaatsen een afspraak worden gemaakt wanneer de schaatsen dan weer opgehaald kunnen worden.

Geweldige ijsbaan

Woensdag was de eerste dag dat we open waren. En wat hebben we allemaal genoten. Al het harde werk van de vrijwilligers is niet voor niks. Allemaal blije gezichten tijdens het schaatsen. Wij genieten met volle teugen van de prachtige ijsvloer, u ook? Op naar een nieuwe dag genieten.

Lid worden

Heeft u interesse in een lidmaatschap. Dan kunt u dit of vooraf via info@ijssportleiderdorp.nl aanmelden of u kunt dit voor of na het schaatsen op de natuurijsbaan regelen.Het inschrijfformulier vind u in de hierna genoemde link inschrijfformulier

1,5m regels

Ondanks de fijne ijstijd, toch graag nog even attentie voor de Corona maatregels

  •   Geen groepsvorming
  • Maximaal 2 personen bij elkaar op 1,5m afstand
  • Houdt rekening met elkaar
  • Luister naar de aanwijzingen van de club vrijwilligers
  • Volg de aangegeven routes
  • Conform regels van rivm ,knsb, veiligheidsregio Hollands Midden en gemeente Leiderdorp

Sleutels gevonden Boomgaardlaan

Er zijn sleutels gevonden op de Boomgaardlaan. Deze zijn bij de club achter gelaten. Mocht u sleutels kwijt zijn. Neem dan contact op met de club, dit kan door te bellen of via email.

Foto is een voorbeeld. Niet de sleutels gevonden

Gezelligheid op de baan

Donderdag wat het een gezellige boel op de ijsbaan. Met het prachtige zonnetje was het optimaal genieten van de prachtige ijsvloer en de koek en zopie

Foto JPKranenburg

Sanitair

Het clubhuis en de kleedkamers zijn gesloten. Wel is het mogelijk om toilet te gebruiken. Volg de aangegeven route. Betreden van het clubgebouw dragen van een mondkapje verplicht.

Contact

Als u vragen of suggesties heeft kunt u een mail sturen naar info@ijssportleiderdorp.nl of via ons contactformulier.

 

 

 

Boomgaardlaan 18                             2351CR, Leiderdorp