IJsmeester en Baandirekteur

Het spreekt voor zich dat het schaats- en skeelercomplex goed moet worden onderhouden en er steeds iemand klaar moet staan om bijvoorbeeld zonnepanelen of een alarminstallatie te installeren, de pers te woord te staan en wellicht de Burgemeester of een wethouder te ontvangen. Na jarenlange dienst als Baandirecteur heeft Gerard van der Klauw het stokje overgedragen aan John de Lange in 2021.

John de Lange is ook onze IJsmeester nadat Gerard het jarenlang met verve voor zijn rekening had genomen. Verder hebben wij een aantal leden die de opleiding tot IJsmeester hebben gevolgd, zoals Linda Anker, Marja van Zwieten, Marcel van der Klauw, Pauline van der Zant en Danielle Janssen. En zoals bekend is er door de KNSB een groot landelijk (en zeer succesvol) initiatief geweest om meer ijsmeesters te werven waar de VIJL een cruciale rol in heeft gespeeld doordat Pauline en Gerard daarvoor zelfs o.a. op het NOS Journaal zijn geweest.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram