IJsdikte groeit gestaag

Op maandag jl. zijn de pompen uitgezet nadat zich al een dun laagje ijs had gevormd op de natuurijsbaan aan de Boomgaardlaan in Leiderdorp. Dinsdag, na een nacht met bijna matige vorst, was het ijs al duidelijk steviger, maar helaas nog wat windwakken door de stevige oostenwind. Vannacht weer een nacht met flinke vorst en iets minder wind, dus hopelijk vriest de baan dan dicht.

Met ook tijdens de nacht van woensdag op donderdag lichte tot matige vorst, en minder wind, hebben de vele vrijwilligers al een hoop werk verricht en het clubhuis is nu bekleed met nieuwe winter-vloerbedekking: oude tapijten om de linoleumvloer te beschermen tegen vuiligheid en schaatsen!

Blijf deze website volgen voor verdere ontwikkelingen. Hopelijk wordt het toch weer schaatsen zoals op bijgaande foto.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram