IJsbaan Leiderdorp open voor jeugd

Koning Winter is ons goed gezind geweest en de flinke vorst afgelopen nacht heeft een ijslaag ontwikkeld die dik genoeg is om de baan te openen. Echter alleen voor de jeugd tot en met 14 jaar. De baan gaat open om 13:00 uur en zal rond 17:00 uur weer sluiten.

Leden van VIJL hebben inmiddels van de Ledenadministratie een lidmaatschapsbewijs per email ontvangen en kunnen die tonen bij de toegang tot de baan. Niet-leden dienen een entreebewijs รก EUR 2,50 te kopen bij de ingang.

Voor woensdag is er geen inschrijving nodig, voor de donderdag wel en dat kan via deze link, zodra de openingstijden morgen bekend zijn. De ijsmeesters gaan het daar eind van de middag over hebben ...

Veel plezier!

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram