Huldiging Angel Daleman

Beste leden,

Graag willen we jullie uitnodigen voor de huldiging van de nieuwe wereldkampioen junioren 2023: Angel Daleman, lid van onze vereniging. Angel heeft op dit wereldkampioenschap 6 gouden, 1 zilveren en 1 bronzen medaille behaald en was op dat moment met 15 jaar en 327 dagen de jongste junioren wereldkampioen ooit! 

We zijn daar als vereniging maar ook als Leiderdorpers ontzettend trots op en daarom willen we Angel op zaterdag 13 mei a.s. in ons clubhuis huldigen. De inloop is vanaf 15.00 uur, het programma start om 15.30 uur en zal rond 16.30-17.00 uur afgelopen zijn. Uiteraard zullen we glorieuze momenten uit de nog prille maar succesvolle schaatscarri√®re van Angel tonen.

Als jullie bij dit bijzondere moment aanwezig willen zijn verzoeken wij jullie zich uiterlijk voor 1 mei a.s. aan te melden: secretaris@ijssportleiderdorp.nl  

Met name onze jeugdleden worden in de gelegenheid gesteld om met Angel op de foto te gaan en haar vragen te stellen.

We rekenen op een grote opkomst zodat we Angel de huldiging kunnen geven die haar toekomt!

Met vriendelijke groet,

Aad de Vries, voorzitter

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram