Horeca en Evenementen

Marja van Zwieten en Annelies van Ingen Schenau zijn onze drijvende krachten voor het clubhuisbeheer. Marja van Zwieten is al jaren lid van onze vereniging en schaatst op zaterdag met de senioren. Gezien haar vervroegde pensioen is er wat meer vrije tijd beschikbaar en is zij middels hand en span diensten in het clubhuis in deze functie gerold. Gezien Annelies ook al enige jaren schaatst en skeelert bij onze vereniging is zij benaderd om te helpen in het clubhuis op de donderdagavonden. Gezien haar enthousiasme en inzet helpt ze nu ook met het regelen van horeca en evenementen.

Ik vind het heel leuk dat ik hier zo ingerold ben en doe het met veel plezier. En natuurlijk ben ik heel blij met de hulp van Annelies, samen de werkzaamheden aanpakken is toch gezelliger. Natuurlijk droom ik als schaatsliefhebber elke winter van natuurijs, maar ook het skeelerseizoen vind ik heel erg leuk. Het is fijn om me nuttig te kunnen maken voor de vereniging waarvan ik al jaren lid ben.

Vragen over het clubhuis en/of evenementen? Stuur een mailtje naar clubhuis@ijsssportleiderdorp.nl.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram