Horeca en Evenementen

Horeca en Evenementen

Marja van Zwieten en Linda Anker zijn onze drijvende krachten voor het clubhuisbeheer. Linda vervult deze functie al zeker 8 jaar met verve. Marja van Zwieten is al jaren lid van onze vereniging en schaatst op zaterdag met de senioren. Gezien haar vervroegde pensioen is er wat meer vrije tijd beschikbaar. Dat zorgde ervoor dat Linda haar benaderd heeft om te komen helpen. In eerste instantie met het clubhuis bemannen op de woensdagavonden  en later kwam de vraag om te helpen met het regelen van horeca en evenementen. Met als doel dit in de loop van dit jaar van Linda over te nemen.

Ik vind het heel leuk dat ik hier zo ingerold ben. Linda was al heel enthousiast over haar taken bij VIJL  en Aad heeft mij het laatste zetje gegeven Linda’s taken over te gaan nemen. Momenteel ben ik dus aan het inwerken. Natuurlijk droom ik als schaatsliefhebber elke winter van natuurijs, maar ook het skeelerseizoen vind ik heel erg leuk. Het is fijn om me nuttig te kunnen maken voor de vereniging waarvan ik al jaren lid ben.

Vragen over het clubhuis en/of evenementen? Stuur een mailtje naar clubhuis@ijsssportleiderdorp.nl.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram