Helaas, helaas ........

Helaas, helaas ........

Het is niet gelukt het ijs op voldoende kwaliteit te krijgen. We hebben geprobeerd een ijslaag op te bouwen middels sproeien maar gezien het feit dat de skeelerbaan iets schuin afloopt hebben we geen egale ijslaag kunnen maken. Dat maakt het te onveilig om op te schaatsen. We hopen wel deze kou een goede voorbode is voor de komende winter.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram