Gespot: de eerste schaatsers in de nieuwe IJshal

Afgelopen week waren er een paar uren beschikbaar om vrij te schaatsen in de splinternieuwe IJshal de Vliet voor vrijwilligers en anderen die zich hadden ingeschreven. En wat een ijs! En wat een licht! En wat een temperatuur (12 graden)! En wat een gave bochten (400 meter-straal)! En wat een gezelligheid!

De eerste schaatstrainingen zullen vanaf 9 oktober as. gaan beginnen en we hebben veel jeugdleden en recreanten die gaan schaatsen het komende schaatsseizoen. Er is nog wat plek, dus je kunt je nog aanmelden - kijk op deze website bij: Schaatsen - IJssport Leiderdorp

Foto: Nadia Tjong Ayong

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram