Eerste Jan van der Hoorn wedstrijd verreden bij VIJL

Gisterenavond is de eerste wedstrijd voor de Jan van der Hoorn cup verreden en wat een geluk hadden we met het weer na zo'n regenachtige en bewolkte week. De sfeer was echt uitgelaten en het was een drukte van belang, zowel wat betreft rijders als wel de begeleidende ouders en de vele vrijwilligers. Dankzij actieve werving van ons wedstrijdsecretariaat deden er 8 VIJL jeugdleden mee met de wedstrijden. Een recordaantal voor onze vereniging. Mede namens de Jan van der Hoorn organisatie veel dank voor jullie sportieve deelname en ontzettend leuk we dit seizoen zo veel meer VIJL-skeeleraars aan de start hebben zien staan! We hopen dat jullie ervan genoten hebben en tevreden zijn met jullie mooie prestaties! Voor wie deze nog niet gezien heeft: hierbij de link naar de uitslagen.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram