Dooifeest voor de jeugd van VIJL en IJVL

Afgelopen zaterdag waren zo’n 25 kinderen van zowel VIJL als de IJssport Vereniging Leiden (IJVL) aanwezig bij het traditionele Dooifeest voor de jeugd ter afsluiting van het schaatsseizoen. Het feest werd gehouden op het complex van de skeelerbaan in het Weteringpark en was gelukkig zonovergoten. Want er werden allerlei spelletjes en wedstrijden gehouden en een heuse bingo. Onderwijl bakten vrijwilligers pannenkoeken en hadden zij ander lekkers verzorgd want de buitenlucht maakte iedereen errrruuug hongerig.

Half maart liep het schaatsseizoen af en volgende week beginnen de skeeler trainingen al weer. Dus het was wel lekker om ff te ontspannen. Veel dank aan alle vrijwilligers die dit hebben mogelijk gemaakt en natuurlijk ook de winter- en zomertrainers die telkens weer van de partij zijn.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram