Dat was een tof Wisselfeest!

Op 20 september jl. hadden we geluk met het Wisselfeest! Het was heerlijk weer om met z'n alleen het skeelerseizoen uit te zwaaien en zo langzamerhand te gaan denken aan het schaatsen in de nieuwe IJshal de Vliet aan de Voorschoterweg. Eerst werden er allerlei spelletjes gedaan om daarna gezellig met z'n allen de zelf meegebrachte lekkernijen te gaan verorberen. Dank aan de organisatoren, want het was zeer geslaagd!

Foto: Nadia Tjong Ayong

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram