Coronaregels

Update 1 februari 2022

Bij het treffen van coronamaatregelen conformeert VIJL zich onverkort aan de richtlijnen van de overheid, en daarvan afgeleid die van de KNSB (zie: Corona | KNSB). De hieronder vermelde maatregelen zijn gebaseerd op het kabinetsbesluit van 15 maart 2022 en gelden vooralsnog tot nader orde. Ook tijdens een eventuele natuurijsperiode zullen deze waar nodig worden toegepast.

  • Er zijn geen maatregelen meer van toepassing op zowel de skeelerbaan, de Leidse IJshal als in eht clubhuis te Leiderdorp.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram