Contact

De Stichting Schaats- en Skeelercentrum Weteringpark (SSCW) is als eigenaar/beheerder van de sportaccommodatie in het Weteringpark te Leiderdorp niet aansprakelijk voor schade als gevolg van lichamelijk letsel en/of verlies, diefstal of beschadiging van uw eigendommen, veroorzaakt door derden.

Het correspondentie-adres van het schaats- en skeeleraccomodatie van de Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) in het Weteringpark is:

Boomgaardlaan 18

2351 CR Leiderdorp

KvK registratienummer (Den Haag): 40446171

IBAN-bankrekeningnummer: NL57 RABO 0335 6241 70

Emailadres voor inlichtingen: info@ijssportleiderdorp.nl

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram