Clubkleding en helmen

Ook VIJL heeft leuke flitsende clubkleding beschikbaar voor haar leden.

Zo hebben we leuke VIJL-blauwe hoodies met heerlijke capuchon ofwel gewoon een lekkere trui. Wij kunnen ze leveren voor € 30,- per stuk.

Zo zien de hoodies er uit: met je naam geprint op de achterzijde. Cool!

Andere kledingstukken die we beschikbaar hebben, zijn

Thermo jack (voor winter en zomergebruik): € 60,-
Thermo salopette: € 60,-
Schaatspak: € 75,-
Inline skatepak: € 45,-

Helmen hebben we te huur voor VIJL-leden voor € 10,- (jeugd t/m 18 jaar) resp. € 20,- (ouder dan 18 jaar). Deze huurprijs geldt voor de gehele periode dat schaatsers lid zijn van VIJL én een schaatstraining volgen. Als ze hun schaatstraining opzeggen, dan vragen we de helm weer terug.

Hieronder nog wat voorbeelden van clubkleding. Als je interesse hebt in een van deze warmhouders, stuur dan een e-mailtje naar clubhuis@ijssportleiderdorp.nl met je naam, telefoonnummer en de gewenste maat (S, M, L, EL). Dan kijken wij of we ze in voorraad hebben of dan bestellen we ze snel voor je.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram