Clubgebouw krijgt grote voorjaars schoonmaak

Een aantal leden van VIJL hebben onlangs de handen ineen geslagen en zijn het clubgebouw een grote schoonmaakbeurt gaan geven. Er is wat afgepoetst en afgesopt! We zijn de schoonmaaksters Gera, Marja, Sonja, Annelies, Jolanda en Gerda en schoonmaker Jelle zeer erkentelijk voor dit initiatief. Alles glanst weer en het stof boven op de kastjes is weggehaald. Bedankt! Echt super.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram