Club van 100

De Club van 100 bestaat al sinds de VIJL zich in 2007 op het Weteringpark vestigde. Namen van de leden van de Club van 100, die jaarlijks de club met € 100 ondersteunen, worden op het onderstaande bord in het clubhuis vermeld. De giften worden o.a. gebruikt voor de aanschaf van clubkleding voor de trainers. Er is nog plek vrij op het bord en mocht je geïnteresseerd zijn om donateur te worden, stuur dan een mailtje aan penningmeester@ijssportleiderdorp.nl. Het spreekt voor zich, dat wij de Club van 100 zeer erkentelijk zijn voor hun bijdragen.

Daarnaast zijn we de volgende bedrijven zeer dankbaar voor hun donaties als Club van 100-lid:

<in constructie>

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram